Puukiulusta lypsyrobottiin

UUKIULUSTA LYPSYROBOTTIIN

TERVEHDYS SUKULAISET JA MUUT KIRJASTAMME KIINNOSTUNEET

Pitkään tekeillä ollut kirja PUUKIULUSTA LYPSYROBOTTIIN on nyt saatu painosta. Kirja kuvaa keskipohjalaista maaseudun elämää noin sadan vuoden ajalta Isohanni-sukumme vaiheiden kautta.Tekstiä on 208 sivua sisältäen runsaasti ajanjaksoon liittyviä kuvia. Painos on 420 kpl, josta varataan yliopistoille määrätyt, kirjailijalle kuuluvat, käsikirjoituksen painokuntoon työstäneille ja yhteistyökumppaneille tarvittavat kirjat, yhteensä 25 kappaletta.

Kirjaa myydään suvun jäsenille omakustannushintaan. Halukkaat kirjan ostajat ilmoittavat tilattavien kirjojen lukumäärän omalle perinnetyöryhmän jäsenelleen eli Eeva Kuusiolle, Maija Kuvannolle, Erkki Isohannille, Tuulikki Herroselle, Riitta Roimelalle tai Eila Wäänäselle mieluiten sähköpostitse. Tilaus on sitova.

Myös sukuun kuulumattomien tilaukset ovat tervetulleita. Kirjaa myydään 39 euron hintaan postitusmaksu mukaan luettuna. Vinkiksi tilaajille: kirja on sopiva lahja moneen tilanteeseen. Ei sukulaisille tapahtuvaa myyntiä hoitaa ja koordinoi Erkki Isohanni (erkki.isohanni(at)jippii.fi) p. 0408305680. Kirja tulee myös myyntiin Kokkolassa Mäntysaaren ja Kannuksessa Koivu ja tähti kirjakauppoihin 39 euron hintaan.